HTML

Last Minute Dekoráció, avagy a bútoros nő adventi "koszorúja"

2012.12.11. 19:32 Szentgyörgyi Kata

Most már magadnak vásárolsz? Kérdezte a szalagos lány, és én boldogan intettem a fejemmel. Na ja, végre a saját otthonom van terítéken! A novemberi őrület, üzlet és cukrászdadekorálás, valamint a Pink Magazinban való közreműködésem után, kellett egy kis szusszanás, hogy újra ragasztópisztolyra és festékre tudjak nézni.

Ezért is készült el csak most az adventi asztaldíszünk, melyet nem is nevezhetnék másnak, mert nem koszorú. Kutakodva a műhelyemben, sorra kerültek elő a kincset érő alapanyagok: forgatható tálca az Ikeából, bútorlábak, ragasztó, sprayfesték, no és a nagyfiam régi állatos játékkészlete, hála a nagyinak, aki anno tömérdek Schleich állatkát vett az unokájának.

alapanyag.jpgezeket találtam a műhelyben

Az állatkák pár éve még nagy kedvencnek számítottak, de ma már, egy dobozban porosodnak és szomorkodva nézik, ahogy a fiúk inkább már a harci babáikkal és robotjaikkal játszanak. Nekem viszont ez a poros láda igazi aranybánya, mert a Schleich állatkák igazán míves, szép formájú alkotások. Tökéletes szobrot lehet belőlük csinálni, egy kis festék segítségével.

szarvasok1.jpg

szarvasok2.jpg

szarvasok3.jpg

szarvasok4.jpg

szarvasok5.jpg

Hát így lett ez a kis adventi installáció. Szarvasok, bronzszínű fenyő és borostyánlevelek. Alakul az ünnepi hangulat nálunk.

dekor.jpg

mozgo.jpg

Folyt. köv. szintén szarvasokkal, le ne maradjatok róla!

Ha pedig sprayfestékkel és ragasztóval hasonló ajándéktárgyat szeretnétek készíteni, nézzétek meg az Éva Magazin számára készült videómat.

Örömteli ünnepvárást kívánok!

fotó: Balogh Orsi

Szólj hozzá!

Címkék: videó karácsony otthon dekoráció asztaldísz éva magazin

A bejegyzés trackback címe:

https://kicsihaz.blog.hu/api/trackback/id/tr184960083

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása