HTML

Viszlát 2012, szervusz 2013!

2012.12.29. 18:26 Szentgyörgyi Kata

2012 nem a legtermékenyebb év volt számomra, legalábbis nem a blog szempontjából. Bár a Kicsi Házból Nagy Ház lett, a költözködés, a válás, az új életünk kialakítása és az új ház felújítása mellett már nem volt túl sok időm a bloggal is foglalkozni. Ettől függetlenül, azért volt pár munkám, melyek most bekerülhetnek az év végi besztof válogatásba, melyek jól összefoglalják, hogyan telt DIY szempontból az idei év.

Az év első napján már barkácsoltam, lelki bajaimat ezzel a kis aprósággal enyhítve:

komód_before_1.jpgAmiből ez lett végül:

wallpapered_drawers_after_1.jpg

Februárban még utoljára dolgozgattam a Kicsi Házon, lécek és rétegelt lemez felhasználásával alkottam ezt a falburkolatot:

falpanel4.jpg

Áprilisban Orsi barátnőmmel csináltunk ünnepi terítéket laminált tapétadarabokból:

tapétaalátét.jpg

Szintén áprilisban, óvodások számára készítettem színátmenetes tárolószekrényt, egy Vaterán vett komódból:

komódelőtte.jpg

tengerész_komód.jpg

tengerész_komód_belül.jpg

Idén is készítettem egyedi játékkonyhát, úgy tűnik, minden évben csinálok minimum egyet, de inkább többet :-)

Ebből:

konyha_before.jpg

Ezt:

konyha_1.jpg

A játékkonyhán megmutattam, hogyan kell a gérvágót használni, Anita bútorán pedig azt leshettétek el, hogyan lehet csodát tenni fatiplivel:

anitakomódja.jpg

komód.jpg

Júliusban beköltöztünk az új házba, tapétáztunk, festettünk és festettünk és festettem. Majd készült egy egyedi falilámpa az én stílusomban és az újrahasznosítás jegyében:

designlámpa5_1.jpg

Az apróbb lakáskiegészítők, fontos hangulati elemek is előtérbe kerültek nálam, ősszel befőttesüvegből alakítottam ki ezt a kedves kis vázát:

vázaprojekt_2_1.jpg

A fiúk szobájában is elkezdődött a berendezkedés, bár a java még igencsak hátravan. Ezt a tárolót követik jövőre újabbak!

láda_before_1_1.jpg

lada1_1.jpg

Végül pedig, már szilveszterre hangolódva, mutattam nektek egy retró bárszekrény átalakulást.

bárszekrény anno 2_2.jpg

bárszekrény5_1_1.jpg

bárszekrény3_1.jpg

2012-ben iszonyatosan sok változás volt az életemben és úgy érzem, a tendencia folytatódik 2013-ban is. A változás hozta új inspirációk, tanulmányok és tapasztalatok lecsapódását követhetitek majd itt a blogon jövőre és természetesen az otthonunk berendezkedése is folytatódik. Az év elején rögtön egy új, kárpitozott ágyvéggel gazdagodunk, majd azt követően egy kredenc születik ujjá egy igazán klasszikus festékcsalád segítségével.

Követtek majd?

2 komment

Címkék: inspiráció ötlet diy bútortuning

A bejegyzés trackback címe:

https://kicsihaz.blog.hu/api/trackback/id/tr494986131

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gizibaba 2012.12.29. 19:07:22

Naná, én mindenképpen :)
Nálunk 2013 lesz az az év, amikor kialakitjuk az otthonunkat. Nagy feladat lesz, de alig várom, hogy elkezdjük :)
Alapanyagokban, inspirációban bövelkedö, egészséges és boldog új évet kivánok Nektek!

mesedoboz 2012.12.29. 21:03:05

Persze, hogy követünk! Jövőre áruba kell bocsájtanom az otthonunkat ami túl nagy lett azután, hogy a lányaim felnőttek és önálló életet kezdtek. Hárman maradtunk a nagy házban és már bőven elég lenne egy kicsi ház. Így 2013 az eladással és az új ház keresésével telik majd. Igazából megszakad a szívem a mostani házunk után, de izgalmas lesz kialakítani az új otthonunkat. :) Boldog Új Évet!
süti beállítások módosítása