HTML

Kartörés= SoS nappali!

2012.09.12. 10:29 Szentgyörgyi Kata

Mi köze van egy kartörésnek a nappalink berendezéséhez?

Valójában, nem akartuk mi még a nappalit berendezni. Szemlélni akartuk, érezni, hogy mit akar, megtalálni a bele való legszebb bútorokat, apránként kialakítani az egyéniségét.

De a nagyobbik fiam, a hatodik születésnapjára egy kerékpárt kapott. Másnap eltörte a felkarját, így három hét pihenőre ítélte a doktor. Három hét hiányzás az oviból, három hét újra otthon.

Kellett egy hely, ahol a fiam napközben pihenhet, és sürgősen vettünk egy tévét is, hogy nekem is legyen némi nyugtom, és haladjak a munkáimmal.

Gyorsan hoztunk az Ikeából egy kanapét, ami ugyan nem a legjobb ide, de úgy választottuk, hogy az átmeneti használat után, hosszú távon a tetőtéri irodában számolunk majd vele. A tévét is tenni kellett valamire, és mindezt pár óra alatt kellett megoldani.

Előhoztuk a könyveimet a pincéből. Kerestünk némi faanyagot a garázsban. Összetettük a fát és a könyveket, és pillanatok alatt elkészült az ideiglenes polc. Hirtelen lett nappalink!

Pedig nem is terveztük.......

sosnappali1.jpg

egy kupac könyvvel kezdődött

sosnappali3.jpg

aztán polc lett

sosnappali2.jpg

sosnappali4.jpg

a kanapét pokrócokkal szabtuk testhez.

sosnappali5.jpg

peti.jpg

3 komment

Címkék: polc ötlet lakberendezés kanapé nappali DIY

A bejegyzés trackback címe:

https://kicsihaz.blog.hu/api/trackback/id/tr794767233

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

agneserdelyi 2012.09.12. 10:35:33

Mielőbbi gyógyulást!

kreatívkertész 2012.09.12. 10:56:57

De édes...
Gyógyulást!
A hirtelen ötleteid is szuperek!
süti beállítások módosítása